Menu
Evenement

Kaarslichtconcert: Trio C tot de Derde

Donderdag 17 januari 2019 - 19.30 tot 20.30 uur

Elke maand zorgen de honderden brandende kaarsen en de prachtige akoestiek voor unieke concertavonden in de Portugese Synagoge. Trio C tot de Derde speelt klezmer in de breedste zin des woords, inclusief muzikale uitstapjes naar balkan, gipsy, jazz en klassiek.

Het nieuwe programma Klez-X! (spreek uit: classics) richt zich op nieuwe en oude klassiekers van het genre. In de voetsporen van componisten als Béla Bartók en Zoltán Kodály reist het trio regelmatig naar Oost-Europa, op zoek naar nieuwe muziek, die in dit programma wordt afgewisseld met eigenzinnige vertolkingen van klassiekers van de genoemde grootmeesters en uit het onuitputtelijke balkan- en klezmerrepertoire.

Let op! Er is in de synagoge geen verwarming; kleed u warm aan.

Trio C tot de Derde

Carel den Hertog – viool
Coos Lettink – accordeon
Caspar Terra – klarinet

Locatie

Portugese Synagoge
Mr. Visserplein 3
1011 RD Amsterdam

Aanvang

19.30 uur (deuren open vanaf 19.00 uur)

Kaarten

€16

Tickets kaarslichtconcerten

Extra: Diner en concert bij kaarslicht

Combineer dit kaarslichtconcert met een driegangendiner in Restaurant-Café In de Waag op de Nieuwmarkt. Het maandmenu (niet koosjer) is bereid met seizoensproducten. Het restaurant is gevestigd in het karakteristieke Waaggebouw uit 1488 en wordt net als de Portugese Synagoge verlicht door honderden kaarsen. Kaarten voor het diner en concert samen kosten €49.

Tickets diner en concert

This site is also available in English.