Tickets

Koop een ticket voor je bezoek aan het Joods Cultureel Kwartier.

Handig om te weten

Een ticket voor het Joods Cultureel Kwartier kost € 30,00. Met één ticket kun je alle locaties van het Joods Cultureel Kwartier bezoeken.

Ook is er duoticket van € 20,00 waarmee je het Joods Museum en de Portugese Synagoge kunt bezoeken.

Een losse ticket voor het Nationaal Holocaustmuseum kost € 20,00 en de Hollandsche Schouwburg is gratis te bezoeken.

Aan de kassa op locaties zijn de tickets € 2,00 duurder.

Je ticket blijft een week lang geldig. Met je Museumkaart is de toegang gratis. Dat geldt ook voor andere kortingspassen. Kinderen en jongeren betalen minder.

Bekijk alle toegangsprijzen

Ja, dat kan. Met een combi-ticket kan je al onze locaties, waaronder het Nationaal Holocaustmuseum, bezoeken zonder tijdslot.

Nee. Je hebt geen ticket nodig. Op vertoon van je Museumkaart krijg je aan de balie een gratis ticket. Dit geldt ook voor:

  • VriendenLoterij VIP-KAART
  • Stadspas
  • Vereniging Rembrandt
  • AICA kaart
  • I Amsterdam City Card
  • Amsterdam Pass
  • ICOM
  • Vrienden van het Joods Cultureel Kwartier.

Let op: door de drukte bij het Nationaal Holocaustmuseum is er een kans dat je geen ticket kan krijgen aan de kassa als de tijdsloten volgeboekt zijn. Het is handiger om van te voren je ticket online te kopen!

Als data niet meer beschikbaar zijn, betekent dit dat ze zijn uitverkocht.

Ga je naar het Nationaal Holocaustmuseum dan kies je naast een datum ook een tijdslot. Achter de tijdslots staat hoeveel tickets er nog beschikbaar zijn. Is dit 0 dan zijn alle tickets voor dat tijdslot uitverkocht.

Nee. Het is niet mogelijk eerder of later dan je gereserveerde tijdslot te komen. Wel kun je binnen je gekozen uur arriveren.

Voorbeeld:
Je hebt een ticket voor 14.00 - 15.00 uur en arriveert om 14.15 uur. Geen probleem, je kunt gewoon het museum in.

Nog een voorbeeld:
Je hebt een ticket voor 14.00 - 15.00 uur, maar hebt onverwacht de ochtend vrij en wil graag om 11.00 uur het museum bezoeken. Dit is helaas niet mogelijk.

Zolang je binnenkomt binnen de door jou gekozen tijdslot, kun je gedurende onze openingstijden de tijd nemen zoals je zelf wilt.

Ja, je kunt het tijdslot van je ticket tot 24 uur van voor het geplande boek wijzigen. Dat kan in "manage my bookings" onderaan in de ticketmail.

Let op: je kan het alleen maar beschikbare tijdsloten uitkiezen.

Nee, je kunt alleen maar een volledige boeking annuleren. Je kan er voor kiezen om al jouw tickets te annuleren en opnieuw een aankoop te doen.

Je kunt je tickets tot 24 uur van voor het geplande boek annuleren. Dat kan in "manage my bookings" onderaan in de ticketmail.

Het aankoopbedrag wordt binnen een aantal werkdagen teruggestort.

Ja, je kunt je ticket tot 24 uur van voor het geplande boek annuleren. Dat kan in "manage my bookings"

onderaan in de ticketmail.

Het aankoopbedrag wordt binnen een aantal werkdagen teruggestort.

Heb je online tickets besteld, maar zitten ze niet in je mailbox? Kijk of ze per ongeluk in je ongewenste mail zijn beland. Controleer ook of de betaling is gelukt en daadwerkelijk afgeschreven is. Blijven je tickets onvindbaar? Neem dan contact op met ons.