Groepen en rondleidingen

Ontdek het Joods Cultureel Kwartier samen met vrienden, familie of collega's.

Maak altijd een groepsreservering

Groepen zijn van harte welkom in het Joods Cultureel Kwartier. Reserveer een rondleiding door de Portugese Synagoge, wandel door de oude Joodse buurt of ontdek in het Joods Museum wat er tijdens Chanoeka gevierd wordt. Speciaal voor scholen hebben we programma's die aansluiten bij de belevingswereld van leerlingen.

Kom je met 10 personen of meer, maak een groepsreservering. Ook als je geen rondleiding boekt of je eigen rondleider meeneemt. Zo zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte voor jullie is.

Maak een groepsreservering

Bezoek met school

Van kleuterklas tot HBO, in onze educatieve programma's en rondleidingen ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over Joods zijn. Onder leiding van onze museumdocenten ga je op zoek naar overeenkomsten en verschillen tussen het Jodendom en je eigen achtergrond.

Je ontdekt het verschil tussen Joodse religie en cultuur, verkent de rol van een gemeenschap en leert over antisemitisme en Jodenvervolging in Nederland.

Bekijk onze schoolprogramma's

Kinderfeestjes

Ben je bijna jarig? Vier je verjaardag in het Joods Museum junior!

Het huis van de Joodse familie Hollander is de perfecte plek voor een kinderfeestje. Hier kun je muziek maken, traktaties bakken en knutselen. Natuurlijk krijgt de jarige ook een cadeautje.

Bekijk onze kinderfeestjes

Veelgestelde vragen

Vanaf 10 personen. Dat geldt voor kinderen, volwassenen of een combinatie van die twee. Kom je met 10 of meer personen dan vragen we je een groepsreservering te maken. Zo kunnen we garanderen dat er genoeg ruimte voor jullie is. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Jazeker! Komen jullie met 10 of meer personen, maak dan even een groepsreservering. Dan zorgen wij ervoor dat er voldoende ruimte voor jullie is.

Ja, als je met 10 personen of meer komt, vragen we je een groepsreservering te maken. Zo zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte voor jullie is.

Meer informatie

Anne van Keulen

Groepsbezoek