Kinderfeestje

Vier je verjaardag in het Joods Museum junior

De perfecte plek voor een feestje

Er is geen betere plek voor je kinderfeestje dan het Joods Museum junior. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee op avontuur in het huis van de familie Hollander. Hier kun je muziek maken, traktaties bakken en knutselen. Natuurlijk krijgt de jarige ook een cadeautje.

Mazzelbingo-partijtje

Hou je van spelletjes? Dan is dit feestje iets voor jou. Jullie doen een speurtocht door het Joods Museum junior, bakken challes in de keuken en spelen Mazzelbingo in het Fiep Westendorp atelier. 

Voor: Kinderen van 6 t/m 10 jaar
Duur: 2 uur
Groepsgrootte: Maximaal 10 kinderen & 2 begeleiders
Kosten: € 150,00 inclusief entree 
Optie: Bezoek voor of na het feestje het museumcafé voor brownies en limonade (en koffie/thee voor de begeleiders). Kosten: € 45,00.

Reserveer direct

Bekerfeestje

Hou je van knutselen? Dat zit je hier goed. In het Fiep Westendorp-atelier beschilderen jullie je eigen feestbeker. Uiteraard neem je die na afloop mee naar huis. Jullie leren dirigeren in de muziekkamer en bakken feestchalles in de keuken.

Voor: Kinderen van 6 t/m 10 jaar
Duur: 2 uur
Groepsgrootte: Maximaal 10 kinderen & 2 begeleiders
Kosten: € 150,00 inclusief entree
Optie: Bezoek voor of na het feestje het museumcafé voor brownies en limonade (en koffie/thee voor de begeleiders). Kosten: € 45,00.

Reserveer direct

Veelgestelde vragen

Prijzen zijn inclusief entree voor 10 kinderen en 2 volwassenen en professionele begeleiding vanuit het museum.

Het Mazzelbingo-partijtje is inclusief de speurtocht, kleine bingoprijzen, challebroodjes voor elk kind en een cadeautje voor de jarige.

Het bekerfeestje is inclusief glazen feestbekers voor elk kind, challebroodjes voor elk kind en koffie/thee voor de begeleiders.

Er is ruimte voor maximaal 2 volwassenen. We verwachten dat zij aanwezig blijven gedurende het kinderfeestje. Ze kunnen meedoen met de activiteiten of gewoon kijken (en foto's maken!) Uiteraard staat er voldoende koffie en thee klaar. Vanuit het museum begeleidt een professionele museumdocent het feestje.

Jazeker. Geef dit aan als je reserveert, dan houden we een tafel voor jullie vrij. Of ga voor de extra optie: boek voor € 45,00 brownies en limonade (koffie/thee voor de begeleiders) voorafgaand of na jullie feestje.

Praktische informatie

Het Joods Museum junior zit in het Joods Museum.

Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam
Bekijk op Google Maps

Je kunt de kinderen veilig afzetten op de parkeerplaats aan het Jonas Daniël Meijerplein naast het museum. Helaas kun je hier niet parkeren. Er zijn drie parkeergarages in de buurt: Markenhoven, ParkKing Waterlooplein en Stadhuis/Muziektheater.

Het museum is gemakkelijk met tram of metro te bereiken. Neem metro 51, 53 of 54 vanaf Centraal Station en stap uit bij halte Waterlooplein, uitgang Nieuwe Amstelstraat. Of neem tram 14 vanaf Centraal Station en stap uit bij halte Waterlooplein.