Bezoek het JCK

Entreeprijzen

Alle locaties van het Joods Cultureel Kwartier zijn voorlopig gesloten. Wanneer we weer open kunnen hoor je dat van ons en zijn de openingstijden als voorheen. Check de openingstijden hier.

Let op:
 Kaartverkoop alleen online
Ticketverkoop is vooralsnog alleen online mogelijk d.m.v. het reserveren van een timeslot. Bestel tickets via deze link! Voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus verzoeken wij je om een kijkje te nemen op de 'veelgestelde vragen' pagina. 

In het Joods Cultureel Kwartier kunt je met één ticket terecht bij al onze locaties, te weten het Joods Historisch Museum, het JHM Kindermuseum, de Portugese Synagoge, en de Hollandsche Schouwburg.

Mondkapjes
Iedereen boven de 13 jaar moet in onze locaties een mondkapje dragen. Unieke JCK-mondkapjes zijn verkrijgbaar in de museumshops!

Museumcafé = Takeaway
In het Joods Cultureel Kwartier bevindt zich de enige koosjere eetgelegenheid in het centrum van Amsterdam: het Museumcafé van het Joods Historisch Museum. In verband met de huidige coronamaatregelen is ons café tijdelijk overgegaan op takeaway. Wil je dus toch iets eten of drinken dan kun je dat bestellen bij de counter. Je bestelling staat dan na afloop van je museumbezoek voor je klaar in de museumshop.

Verbouwing Nationaal Holocaust Museum en Hollandsche Schouwburg
Let op: vanaf 3 februari 2020 is het Nationaal Holocaust Museum tijdelijk gesloten voor verbouwing. Vanaf 1 januari 2021 sluit ook de Hollandsche Schouwburg. In 2022 hopen wij in deze twee tegenover elkaar liggende gebouwen een nieuw Nationaal Holocaust Museum te openen. 

Tickets zijn online te koop.

Entreeprijzen 2019/2020:

 • € 17,00: Volwassenen
 • € 8,50: Jongeren 13 t/m 17 jaar, studenten, CJP pas
 • € 4,25: Kinderen 6 t/m 12 jaar
 • Gratis: Kinderen tot 6 jaar

Koop tickets

Museumkaart: Museumkaarthouders krijgen gratis toegang tot onze locaties. Bij evenementen kan een entreebewijs vereist zijn. De Museumkaart is tevens bij de kassa's van het Joods Historisch Museum, Kindermuseum van het JHM en de Portugese Synagoge aan te schaffen (alleen niet bij de Hollandsche Schouwburg). De Museumkaart kan dan direct gebruikt worden.

Gratis entree voor houders van de volgende passen: Museumkaart, I amsterdam City Card, Vereniging Rembrandt, ICOM, Stadspas, Bankgiro Loterij VIP-KAART, VBC kaart, Amsterdam Pass en uiteraard alle vrienden van het JHM en de JCK Cultuurdragers.

Houders van bovenstaande passen krijgen aan de balie een ticket. Online een ticket kopen is niet nodig. 

Over je ticket:

 • Het entreebewijs is 1 maand geldig: je kunt binnen 1 maand al onze locaties eenmaal bezoeken
 • Indien je alleen de Hollandsche Schouwburg bezoekt hoef je géén entreebewijs te kopen. In de Hollandsche Schouwburg kun je een vrijwillige bijdrage geven
 • Toegang tot evenementen is gratis op vertoon van ons entreebewijs (tenzij anders aangegeven).
 • Op vertoon van jouw kaartje kun je tevens gebruik maken van de maandaanbieding in de Museumshops
 • Het JCK kent geen fast lane
 • Restitutie van gekochte kaarten is niet mogelijk
 • Museumkaarthouders hoeven geen ticket te kopen
 • Wil je met een groep het JCK bezoeken, ga dan naar bezoek groep/school.
 • Raadpleeg voor uw bezoek onze bezoekersvoorwaarden

Vragen?

Als u vragen heeft over tickets of entreeprijzen dan kunt u direct contact opnemen via ons contactformulier. 

 

This site is also available in English.