Bezoek het JCK

Entreeprijzen

Eindelijk is het zo ver! We mogen weer open. Het Joods Cultureel Kwartier is vanaf 5 juni weer te bezoeken. Check de openingstijden hier

Let op: Kaartverkoop alleen online
Ticketverkoop is vooralsnog alleen online mogelijk d.m.v. het reserveren van een timeslot. Bestel tickets via deze link! Voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus verzoeken wij je om een kijkje te nemen op de 'veelgestelde vragen' pagina. 

In het Joods Cultureel Kwartier kunt je met één ticket terecht bij al onze locaties, te weten het Joods Historisch Museum, het JHM Kindermuseum, de Portugese Synagoge, en de Hollandsche Schouwburg.

Mondkapjes
De mondkapjes verplichting komt te vervallen, indien gewenst kunt u deze blijven dragen. Unieke JCK-mondkapjes zijn verkrijgbaar in de museumshops!

Museumcafé
Het Museumcafé volgt bij de heropening het horecaprotocol. Maximaal 4 personen aan tafel met 1,5 meter tussen de tafels. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar en voor mensen uit hetzelfde huishouden. Gezondheidscheck en reserveren gebeurt reeds bij entree.

Verbouwing Nationaal Holocaust Museum en Hollandsche Schouwburg
Let op: vanaf 3 februari 2020 is het Nationaal Holocaust Museum tijdelijk gesloten voor verbouwing. Vanaf 1 januari 2021 sluit ook de Hollandsche Schouwburg. In 2022 hopen wij in deze twee tegenover elkaar liggende gebouwen een nieuw Nationaal Holocaust Museum te openen. 

Tickets zijn online te koop.

Entreeprijzen 2019/2020:

 • € 17,00: Volwassenen
 • € 8,50: Jongeren 13 t/m 17 jaar, studenten, CJP pas
 • € 4,25: Kinderen 6 t/m 12 jaar
 • Gratis: Kinderen tot 6 jaar

Koop tickets

Museumkaart: Museumkaarthouders krijgen gratis toegang tot onze locaties. Bij evenementen kan een entreebewijs vereist zijn. De Museumkaart is tevens bij de kassa's van het Joods Historisch Museum, Kindermuseum van het JHM en de Portugese Synagoge aan te schaffen (alleen niet bij de Hollandsche Schouwburg). De Museumkaart kan dan direct gebruikt worden.

Gratis entree voor houders van de volgende passen: Museumkaart, I amsterdam City Card, Vereniging Rembrandt, ICOM, Stadspas, VriendenLoterij VIP-KAART, VBC kaart, Amsterdam Pass en uiteraard alle vrienden van het JHM en de JCK Cultuurdragers.

Houders van bovenstaande passen krijgen aan de balie een ticket. Online een ticket kopen is niet nodig. 

Over je ticket:

 • Het entreebewijs is 1 maand geldig: je kunt binnen 1 maand al onze locaties eenmaal bezoeken
 • Indien je alleen de Hollandsche Schouwburg bezoekt hoef je géén entreebewijs te kopen. In de Hollandsche Schouwburg kun je een vrijwillige bijdrage geven
 • Toegang tot evenementen is gratis op vertoon van ons entreebewijs (tenzij anders aangegeven).
 • Op vertoon van jouw kaartje kun je tevens gebruik maken van de maandaanbieding in de Museumshops
 • Het JCK kent geen fast lane
 • Restitutie van gekochte kaarten is niet mogelijk
 • Wil je met een groep het JCK bezoeken, ga dan naar bezoek groep/school.
 • Raadpleeg voor uw bezoek onze bezoekersvoorwaarden

Vragen?

Als u vragen heeft over tickets of entreeprijzen dan kunt u direct contact opnemen via ons contactformulier. 

 

This site is also available in English.