Vier je verjaardag in het Joods Museum junior!

Kinderfeestjes

Ben je bijna jarig? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het Joods Museum junior!

Het drie verdiepingen tellende huis van de familie Hollander is de perfecte plek voor een kinderfeestje. Er is van alles te doen: van muziek maken in de muziekkamer tot een feestchalle bakken in de keuken. Natuurlijk is er een cadeautje voor de jarige!

Je kunt kiezen uit twee feestjes: Feestbeker of Mazzelbingo


Feestbeker

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? In het Fiep Westendorp Atelier beschilder je je eigen glazen feestbeker! In de muziekkamer zing en dirigeer je een feestlied en in de keuken bak je je eigen feestchalle.

Voor wie: Kinderen van 6 tot en met 10 jaar. Maximaal 10 kinderen per kinderpartijtje.
Duur: 2 uur
Kosten: € 150,00 - inclusief entree kinderen en twee volwassenen, begeleiding vanuit het museum, cadeautje voor de jarige, feestbekers en challebroodjes voor elk kind en koffie of thee voor de begeleiders.
Extra aanbod: Voor € 45,00 worden de kinderen voor of na het feestje in het Museumcafé ontvangen met brownies en limonade (en koffie/thee voor de begeleiders). 


Mazzelbingo

Hou je van spelletjes? Dan is het Mazzelbingo-partijtje iets voor jou. Via de mazzelbingo speurtocht ontdek je samen het Joods Museum junior en speel je Mazzelbingo in het Fiep Westendorp Atelier.

Voor wie: Kinderen van 6 tot en met 10 jaar. Maximaal 10 kinderen per kinderpartijtje.
Duur: 2 uur
Kosten: € 150,00 - inclusief entree kinderen en twee volwassenen, begeleiding vanuit het museum, Mazzelbingo-speurtocht door het Joods Museum junior, cadeautje voor de jarige, prijsjes en challebroodjes voor elk kind.
Extra aanbod: Voor € 45,00 worden de kinderen voor of na het feestje in het Museumcafé ontvangen met brownies en limonade (en koffie/thee voor de begeleiders). 

Algemene informatie

  • Locatie: het Joods Museum junior bevindt zich in het Joods Museum
  • Zet uw kinderen veilig af op de parkeerplaats aan het Jonas Daniël Meijerplein naast het museum.
  • Er zijn drie parkeergarages in de omgeving van het Joods Cultureel Kwartier: Markenhoven, ParkKing Waterlooplein en Stadhuis/Muziektheater. 
  • Het museum is makkelijk met tram of metro te bereiken.

Voor meer informatie neem contact op met de Afdeling Sales en Evenementen: service@jck.nl 

Boek een kinderfeestje

This site is also available in English.