Vragen over museumtickets

Veelgestelde vragen over tickets

We hebben de belangrijkste vragen verzameld. Staat je vraag er niet bij? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in.

Een ticket voor het Joods Cultureel Kwartier kost € 30,00. Met één ticket kun je alle locaties van het Joods Cultureel Kwartier bezoeken. Ook is er duoticket van € 20,00 waarmee je het Joods Museum en de Portugese Synagoge kunt bezoeken. Een losse ticket voor het Nationaal Holocaustmuseum kost € 20,00 en de Hollandsche Schouwburg is gratis te bezoeken. Tickets aan de kassa zijn € 2,00 duurder.

Je ticket blijft een week lang geldig. Met je Museumkaart is de toegang gratis. Dat geldt ook voor andere kortingspassen. Kinderen en jongeren betalen minder.

Bekijk alle toegangsprijzen

Je kunt online tickets kopen of aan de kassa. In het Joods Cultureel Kwartier kun je alleen met je pinpas en gangbare creditcards betalen.

Tickets aan de kassa zijn € 2,00 duurder.

Koop direct een ticket

Op vertoon van je Museumkaart krijg je aan de balie een gratis ticket. Online een ticket kopen is niet nodig. Dat geldt ook voor:

  • VriendenLoterij VIP-KAART
  • Stadspas
  • Vereniging Rembrandt
  • AICA kaart
  • I Amsterdam City Card
  • Amsterdam Pass
  • ICOM
  • Vrienden van het Joods Cultureel Kwartier.

Ja. De Museumkaart is te koop bij de kassa's van het Joods Museum en de Portugese Synagoge. Je kunt je Museumkaart direct gebruiken.

Je ticket is een week lang geldig. Binnen die week kun je de locaties waarvoor je jouw ticket hebt gekocht 1x bezoeken. Dat hoeft niet op dezelfde dag.

Nee, dat hoeft niet. Je kunt je ticket ook vanaf je smartphone of tablet laten scannen.

Kan je niet meer langskomen of wil je liever op een ander moment komen? Je kunt je boeking aanpassen via de bevestigingsmail in je mailbox.

Heb je online tickets besteld, maar zitten ze niet in je mailbox? Kijk of ze per ongeluk in je ongewenste mail zijn beland. Controleer ook of de betaling is gelukt en daadwerkelijk afgeschreven is. Blijven je tickets onvindbaar? Neem contact op via het onderstaande formulier.