Menu

Eli Content

29 november 2019 - 10 mei 2020

De schilderijen van de Nederlandse kunstenaar Eli Content (1943) zijn opvallend direct, woest en levenslustig. Weinig doet vermoeden dat zijn werk aanvankelijk ingetogen en abstract was. Het Joods Historisch Museum organiseert een overzichtstentoonstelling van zijn oeuvre, dat uiteenloopt van schilderijen tot kunstenaarsboeken en van installaties tot grafiek. De tentoonstelling laat de verrassende ontwikkeling zien van Content, die van meet af aan werd gedreven door een voortdurende drang tot vernieuwing.

Locatie

Deze tentoonstelling is te zien in het Joods Historisch Museum (JHM), Nieuwe Amstelstraat 1, 1011PL, Amsterdam. Het JHM is gevestigd in het eeuwenoude voormalige synagogencomplex van de Asjkenazisch-joodse gemeente.

TOEGANG

Met uw toegangsbewijs kunt u alle tentoonstellingen van alle locaties van het Joods Cultureel Kwartier bezoeken. Tevens heeft u gratis toegang tot alle evenementen (tenzij anders aangegeven). Museumkaarthouders hoeven geen entreebewijs aan te schaffen. 

KOOP UW TICKET

RONDLEIDING

U kunt op elk gewenst moment een rondleiding door deze tentoonstelling aanvragen. Onze kundige gidsen nemen u mee, geven tekst en uitleg en gaan in op uw specifieke interesses en vragen. Een rondleiding van één uur kost € 80,00 (excl. entreekaarten) en uw groep mag uit hooguit 15 personen bestaan.

BOEK EEN RONDLEIDING 

This site is also available in English.