Menu
Steun ons

Word vriend

Betrokkenheid bij het JCK van de wieg tot (na) het graf.

Het Joods Cultureel Kwartier is er om het joods cultureel erfgoed in Nederland te behouden, te onderzoeken en mensen in staat te stellen ervan te genieten en te leren over zichzelf en anderen. Het museum gebruikt joodse kunst, cultuur en geschiedenis om contact tussen mensen te bevorderen en ze dichter bij elkaar te brengen. Onze locaties zijn er voor iedereen, van jong tot oud, die op zoek is naar kennis, plezier, schoonheid, stof tot nadenken, groei en inspiratie. Onze doorlopende en diverse geefvormen sluiten daar op aan.

U kunt ons helpen via een donatie:

Uw donaties zijn van harte welkom op IBAN rekeningnummers: NL17ABNA0416079814 of NL89RABO0195208528  t.n.v. Stichting Vrienden Joods Historisch Museum o.v.v. Donaties JHM.
 
U heeft tevens de mogelijkheid om vriend te worden van het Joods Cultureel Kwartier. Als Vriend doneert u een vast bedrag per jaar, zolang u vriend bent van de Stichting Vrienden van het Joods Historisch Museum. Als dank ontvangt u van ons, afhankelijk van het bedrag dat u doneert, een aantal privileges.
 

U heeft onbeperkt gratis toegang tot zowel de vaste collecties als de tijdelijke tentoonstellingen, in het gehele Joods Culturele Kwartier en u krijgt korting bij alle speciale evenementen.

Als vriend ontvangt u jaarlijks

Vanaf € 25,-:
- 1 Vriendenpas voor gratis entree in het gehele Joods Cultureel Kwartier
- 3 x per jaar het JCK Magazine

Vanaf € 50,-:
- 2 Vriendenpassen voor gratis entree in het gehele Joods Cultureel Kwartier
- Uitnodiging voor openingen van tentoonstellingen
- 3 x per jaar het JCK Magazine
- Als welkomstgeschenk de museumgids JHM

Vanaf € 150,- :
- Alle voorgaande privileges
- Korting op publicaties van het JCK
- Indien gewenst kunnen wij voor u een Museumkaart bestellen. Dit vermindert uw donatie aan ons met de waarde van deze kaart aangezien wij de Stichting Museumkaart hiervoor moeten betalen.

Vanaf € 500,-:
- Alle voorgaande privileges
- 10% korting in het Museumcafé
- 10% korting in onze Museumshop (m.u.v. Nederlandstalige boeken)
- Uitnodiging voor speciale activiteiten, zoals PAN- en Tefaf bezoek

Vanaf € 1.000,- ontvangt u jaarlijks:
- Alle voorgaande privileges
- Uitnodiging voor exclusieve voorbezichtigingen van tentoonstellingen

Word vriend of doneer

Uw donaties zijn ook van harte welkom op IBAN rekeningnummers: NL17ABNA0416079814 of NL89RABO0195208528  t.n.v. Stichting Vrienden Joods Historisch Museum o.v.v. Donaties JHM.
This site is also available in English.