Vacature: Vrijwilliger horecakar binnenplaats Portugese Synagoge

De horecakar wordt vanaf 15 april weer opgezet op de binnenplaats van de Portugese Synagoge (ook wel Snoge genoemd) en zoekt nog enkele vrijwilligers. De horecakar wordt elke dag, behalve op zaterdag, opgezet tussen 12.00- 16.00 uur. De verwachte aanwezigheid van de vrijwilliger is van 11.30-16.30 uur op zondag tot en met vrijdag (niet op zaterdag en (joodse) feestdagen).

Wat vragen we van je als vrijwilliger?

  • Het bereiden en verstrekken van consumpties vanuit de horecakar op de binnenplaats, zodanig dat deze op het gewenste kwaliteitsniveau en binnen een redelijke termijn aan de klant wordt aangeboden.
  • De vrijwilliger is er mede verantwoordelijk voor dat de horecakar en directe omgeving er schoon en netjes uitziet.
  • Je voert de processen bij bereiding van voedsel  en dranken eenduidig en volgens (kosjer) protocol uit. Hierbij worden de protocollen voor hygiëne gevolgd die ook gelden voor het Museum Café JCK, voor zover van toepassing is op de deze horeca gelegenheid.
  • De vrijwilliger rekent ook af met de klant. Daarnaast voer je de dagelijkse werkzaamheden uit en doe je kassaregistratie en -afdrachten. 
  • Je hebt voldoende digitale kennis om in een computersysteem werkdiensten in te plannen. 
  • Je hebt een vriendelijke en dienstbaar gerichte instelling, bent bewust van de omgeving waarin wordt gewerkt en je voelt goed aan hoe je je passend moet gedragen en kleden.

De museumcafé manager is je directe aanspreekpunt. 

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding en een aantal leuke extra’s. De horecakar zal geopend zijn vanaf 15 april tot medio september.

Geïntresseerd geraakt om één of meerdere dagen te komen werken? Neem contact op met de manager museumcafé JCK roland.vos@jck.nl

This site is also available in English.