Vacature P&O Adviseur (m/v/x)

per 1 november a.s. of zoveel eerder als mogelijk, voor onbepaalde tijd - minimaal 0,6 en maximaal 0,8 fte

Ben jij geïnteresseerd in de Joodse cultuur en ben je een doorgewinterde P&O-er, HR-adviseur of HR Business Partner? Vanwege het vertrek van onze P&O adviseur zijn we op zoek naar een 

P&O Adviseur (m/v/x)

per 1 november a.s. of zoveel eerder als mogelijk, voor onbepaalde tijd - minimaal 0,6 en maximaal 0,8 fte

Over het Joods Cultureel Kwartier
In het hart van Amsterdam, vlakbij het Waterlooplein, ligt het Joods Cultureel Kwartier. Daar vind je onze vier museumlocaties op nog geen vierkante kilometer; het Joods Museum met het Joods Museum junior, de Portugese Synagoge, de Hollandsche Schouwburg en het Nationaal Holocaustmuseum. Alle vier zijn ze gevestigd in historische gebouwen, die op zich al een bezoek waard zijn. Met het Joods Museum willen wij een zo divers mogelijk nationaal en internationaal publiek bereiken en dat actief betrekken bij al onze activiteiten om zo mens en maatschappij dichter bij elkaar te brengen. 

Wat ga je doen?
Als P&O adviseur sta je dichtbij de leidinggevenden en ondersteunt en coacht hen in hun verantwoordelijkheden rondom het management van hun teamleden en het bereiken van de gewenste resultaten. Met een andere pet op kun je ook de medewerkers coachen bij problemen, onzekerheden en ontwikkelbehoeftes. Je geeft leiding aan de P&O medewerker en met hem vorm je de P&O service en zorgen jullie voor alle zaken rondom het managen van personeel, de salarisberekeningen en de administratieve verwerking, de pensioenvoorziening, ontwikkeling, verzuim etc.

Je valt rechtstreeks onder de directie. Doet voorstellen voor strategisch P&O beleid, voor vernieuwing en de tactisch-operationele vertaling ervan. Je ondersteunt en denkt kritisch mee over de uitwerking van het museumbeleid voor de collega’s en adviseert de directie, als dat gewenst is, in OR zaken. Enkele projecten staan op de rol, zoals vernieuwing van de functiebeschrijvingen, herbeoordeling van de inschalingen en de verdere automatisering van de P&O processen. 

Wie zoeken wij?
Voor ons is het allerbelangrijkste dat je een doorgewinterde HR- of P&O adviseur bent, die zelfstandig kan opereren en dat ook prettig vindt. Je straalt rust en autoriteit uit door je ervaring en kunde. Je bent een open persoonlijkheid, waarbij men het gevoel heeft terecht te kunnen. Je weet de balans te vinden tussen enerzijds ondersteunen en werk uit handen nemen en anderzijds coachen en de verantwoordelijkheid dáár laten liggen waar die hoort. Op een natuurlijke manier weet je te prikkelen tot verdere ontwikkeling en je kunt kritisch zijn. 

Wat we ook belangrijk vinden:

  • Je hebt minimaal HBO-niveau met kennis van en ervaring op het gebied van beleidsontwikkeling en advisering rondom bedrijfsvoering en HRM en voor recruitment draai je ook je hand niet om;
  • Je hebt kennis van en/of affiniteit met de Joodse cultuur; je hoeft niet Joods te zijn om bij ons te komen werken; 
  • Je vindt het leuk om je kennis te delen en te coachen;
  • Je beschikt over organisatorische en uitvoerende kwaliteiten;
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring met leidinggeven is een pre.

Het Joods Cultureel Kwartier streeft naar diversiteit en inclusie binnen zijn teams; werken in divers samengestelde teams maakt het werk rijker en leuker. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedere collega zichzelf kan zijn. We zijn benieuwd naar je talenten en je persoonlijke bijdrage aan het team dat het Joods Cultureel Kwartier smoel geeft!

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving in het hart van Amsterdam binnen een middelgroot museum met diverse oude monumentale gebouwen.We bieden een contract voor onbepaalde tijd aan, voor 3 à 4 dagen per week. Je salaris komen we overeen op basis van de museum CAO en jouw kennis en ervaring (schaal 11, minimaal € 3.525 en maximaal € 4.738 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Deze bedragen zijn incl. de loonsverhoging van 2,5% die per 1 juli a.s. volgt. Naast 8% vakantiegeld in mei krijg je ook een eindejaarsuitkering in december van 3,4%. Verlofrecht op jaarbasis bij een fulltime dienstverband is 194,4 uren. Verder bieden we een goede pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding. En de mogelijkheid om (online) cursussen en trainingen te volgen.

Vragen? Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjoleine Meijer, P&O adviseur a.i. via 06 51802017 of marjoleine.meijer@jck.nl.Heb je interesse in deze vacature, stuur je cv + motivatie dan voor 22 augustus a.s. 9.00 uur naar personeelszaken@jck.nl onder vermelding van vacature P&O adviseur. De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 31 augustus in de middag. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure. We kijken ernaar uit je te ontmoeten. 

Van het delen van deze vacature in je netwerk worden we heel blij. Van acquisitie naar aanleiding van deze vacature echter niet.

This site is also available in English.