Steun het JCK

Ook het JCK heeft vanwege coronamaatregelen een tijd haar deuren moeten sluiten. Daardoor kunnen wij u niet in onze gebouwen ontvangen. We doen daarom ons uiterste best u digitaal te laten genieten van onze schatten, met virtuele tours van tentoonstellingen, onze onlinecollectie, podcasts, artikelen en interviews en onze speciale kinderpagina. Toch missen we u erg. 

Doordat we geen bezoekers meer kunnen ontvangen, lopen we veel inkomsten mis. Dat heeft niet alleen directe gevolgen, maar kan ook op de lange termijn invloed hebben. Wij vragen u daarom juist nu het JCK extra te steunen. Voor nu, maar ook voor de toekomst, zodat wij door kunnen blijven gaan met het laten zien van onze rijke joodse cultuur en geschiedenis en het bewaren van ons joods cultureel erfgoed. 

Elke donatie, klein of groot, eenmalig of structureel, is van harte welkom.

Doneren  


Vrienden

Op maandag 1 juni heropent het Joods Cultureel Kwartier zijn deuren! Het verheugt ons enorm dat we ook u als Vriend weer mogen ontvangen en u bent van harte welkom. Vrienden krijgen van 1 tot en met 30 juni een gratis kop koffie of thee met wat lekkers in ons Museumcafé. De voucher hiervoor kunt u afhalen in de Museumshop in het JHM.

This site is also available in English.