Rondleidingen

Doven en slechthorenden

Boek een rondleiding in gebarentaal. Onze dove rondleiders zijn opgeleid via het project Musea in Gebaren en werken op basis van de methode I ASK. Bij het aanvragen van rondleidingen is bij taal de optie Nederlandse Gebarentaal (NGT) beschikbaar.

Groepsgrootte: De mogelijkheden voor groepsbezoek zijn beperkt. Neem via onderstaand formulier contact op om te informeren naar de mogelijkheden voor jouw gezelschap.
Duur: één uur of langer
Prijs: € 80 + entreekosten

Aanvraagformulier groepsbezoeken en rondleidingen


Evenementen

Op een aantal momenten per jaar zijn er evenementen in gebarentaal. Houdt hiervoor de evenementenpagina en ook de facebookpagina van Musea in Gebaren daarvoor in de gaten! 

Musea in Gebaren

Het Joods Cultureel Kwartier neemt deel aan het project Musea in Gebaren, waarin negen musea hun krachten bundelen om het culturele aanbod in de stad Amsterdam toegankelijker te maken voor de dove en slechthorende doelgroep. Dove en slechthorende jongeren zijn opgeleid tot museumdocent. Dit project is initiatief van Foam en Wattelt! en wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK (de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) en het Revalidatiefonds.

Museum in gebaren

 

This site is also available in English.