Bouw mee

Wanneer er straks geen overlevenden meer zijn, is het Nationaal Holocaustmuseum onmisbaar als plaats waar de slachtoffers worden herdacht en jonge generaties kunnen leren over de Holocaust in Nederland. Ook u kunt bijdragen aan de totstandkoming van het museum, door uw verhaal met ons te delen of het museum financieel te steunen. 

Deel uw verhaal en/of voorwerp 
Een nieuw museum als het Nationaal Holocaustmuseum heeft materiaal nodig om verhalen te vertellen. Heeft u nog een smalfilm, een geluidsband, foto’s, geschreven herinneringen, voorwerpen met een bijzonder verhaal – alles wat verbonden is met de oorlogsjaren? Dan horen we graag van u. Neem contact op met collectiebeheer@jck.nl als u uw verhaal met ons wilt delen. 

Word Governor 
Hebt u wel eens overwogen om het Nationaal Holocaustmuseum te steunen door Governor te worden? Governors maken de ontwikkeling van het museum mogelijk door een bedrag te doneren. Zij leggen symbolisch de eerste steen van het nieuwe museum, en hun namen worden vereeuwigd op een plaquette in de grote hal. 
 
Het Nationaal Holocaustmuseum kan uw ondersteuning goed gebruiken en verwelkomt u daarom graag als nieuwe Governor. Voor meer informatie neemt u contact op met Anita Soer, tel. 020-5310364 of via anita.soer@jck.nl.  

Doneer 
Doneren kan al vanaf € 2,50. U kunt een eenmalige donatie doen aan het Nationaal Holocaustmuseum via NL08ABNA0432031820 t.n.v. Stichting Hollandsche Schouwburg of lees hier meer over doneren

Nieuwsbrief
Op deze pagina heeft u kunnen lezen over het nieuwe Nationaal Holocaustmuseum, dat in begin 2024 moet openen. Blijft u graag op de hoogte van de vorderingen rondom de nieuwe gebouwen en de collectie die zal worden getoond? Schrijft u zich dan hier in voor de nieuwsbrief.

This site is also available in English.