Bezoek Ets Haim

Bekijk hier de mogelijkheden voor een bezoek

Ontdek alles over ruim 400 jaar Joodse geschiedenis met een bezoek aan de indrukwekkende bibliotheek Ets Haim – Livraria Montezinos.  

Rondleidingen
Eens per maand zijn er zowel Nederlandstalige als Engelstalige rondleidingen bij te wonen in Ets Haim. Houd onze evenementenagenda goed in de gaten om te zien wanneer deze rondleidingen plaatsvinden. Klik op de betreffende rondleiding voor meer informatie over het bezoek en tickets. 

Nederlandstalige groepsrondleidingen zijn van 10.15 – 11.15 uur. Check de agenda hier! Engelstalige rondleidingen zijn van 11.30 – 12.30 uur en via de Engelstalige website te boeken.

Let op: als je slecht ter been bent, geef dit dan door bij de aanmelding.

Privérondleidingen
Het is naast de reguliere rondleidingen ook mogelijk om een privérondleiding te boeken bij Ets Haim. Een privérondleiding kost €90,- en kan gedaan worden met een groep van maximaal 12 personen. Informeer naar een privérondleiding via het aanvraagformulier. 

Aanvraagformulier privérondleiding Ets Haim  

Onderzoek
Het raadplegen van de collectie voor onderzoeksdoeleinden is ook mogelijk en kan alleen op afspraak. Informeer naar een bezoek voor onderzoeksdoeleinden via het aanvraagformulier.

Aanvraagformulier onderzoek  

Na invullen van het formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op: In verband met het grote aantal aanvragen ontvangen we de aanvraagformulieren voor privérondleidingen en bezoeken voor onderzoeksdoeleinden graag ten minste twee weken voor je van plan bent te komen!

This site is also available in English.