Alles over een veilig bezoek

We zijn weer open en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat een bezoek aan ons veilig is. Bestel je tickets online via: jck.nl/tickets. Check de openingstijden hier en houd onze agenda in de gaten om op de hoogte te blijven van de tentoonstellingen en evenementen.  

Groepsgrootte
De beperking op het aantal bezoekers en de mondkapjesplicht vervallen vanaf 18 februari, mits er minder dan 500 bezoekers zijn. Het tonen van de coronacheck app is niet nodig voor toegang tot het museum of het Museumcafé. 

Kaartverkoop online en aan de deur
Ticketverkoop is online mogelijk via deze link. Het is ook mogelijk om bij de receptie een ticket te bestellen.

Wat kun je zelf doen?
Voor bezoekers gelden onderstaande regels, die zijn overgenomen uit het protocol van de museumvereniging.

  • Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. Het gaat hier om de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid. 
  • Bezoekers zijn vooraf in bezit van een geldige (online) reservering met een entreekaartje voor de dag en het tijdslot (met vaststaande starttijd) waarop geboekt is; zij komen op tijd of maximaal 15 minuten voor starttijd(dus niet eerder) om wachtrijen te voorkomen. Het is niet mogelijk zonder reservering het museum te bezoeken. 
  • In het museum is er een audiotour. Neem alsjeblieft een eigen koptelefoon mee of schaf een koptelefoon aan in het museum
  • Schoolreisjes van kinderen onder de 12 jaar volgen het actuele advies van het RIVM, in overleg met de veiligheidsregio en de betreffende basisschool. 
  • Volg altijd de hygiënemaatregelen. 
  • Volg altijd de aanwijzingen op van medewerkers en vrijwilligers van het museum.
  • Houd rekening met elkaar; anderhalve meter is nog steeds een veilige afstand. 

Nog vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan een kijkje bij de pagina ‘veelgestelde vragen’. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op met info@jck.nl

Tot snel!

This site is also available in English.