Bezoek het Joods Historisch Museum

op 9, 10 en 11 april!

Het Joods Historisch Museum doet dit weekend mee met de pilot ‘Testen voor Toegang’! Op 9, 10 en 11 april kun je de geschiedenis van het Waterlooplein ontdekken in Waterlooplein: de buurt binnenstebuiten of kennismaken met het verhaal achter het meest beroemde gedicht over de Holocaust in Een graf in de wolken, tentoonstelling over Todesfuge van Paul Celan.

Hoe het werkt: je boekt een kaartje voor het JCK op https://web.prioticket.com/webscripts/jck/events_detail.php?ticket_id=26701&lang=nl.
Om toegang te krijgen tot het museum is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een gratis testafspraak in te plannen en de veelgestelde vragen te bekijken. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot het JHM. 

Tijdens het bezoek blijven de RIVM maatregelen van toepassing, o.a. 1.5 meter en het dragen van een mondkapje. Kijk voor meer info op jck.nl/open en vergeet je koptelefoon niet om al het moois veilig te kunnen beluisteren!

1. Boek hier je ticket voor het museum.
2. Maak vervolgens een testafspraak op testenvoortoegang.nl voor een gratis test. Let op: het testresultaat mag bij je toegang tot het museum maximaal 40 uur oud zijn.
3. Testen kan alleen na een afspraak via testenvoortoegang.nl bij een speciaal hiervoor aangewezen testlocatie.
- Alleen een negatieve test via testenvoortoegang.nl geldt: een vaccinatiebewijs, een negatieve test van een andere testlocatie óf een negatieve zelftest gelden niet als testbewijs.
- Na de test krijg je binnen een uur de testuitslag via e-mail.
3. Download de CoronaCheck-app op je smartphone via de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).
4. Vul de code in die je in de email met de testuitslag hebt ontvangen in de CoronaCheck-app: je ontvangt dan gelijk een digitaal testbewijs.
5. Bezoek op de geboekte dag en tijd het Joods Historisch Museum en neem het testbewijs in de CoronaCheck-app (de negatieve testuitslag), je JCK toegangsticket en je identiteitsbewijs mee

NB. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen test te doen.

Heb je een positieve coronatest via testenvoortoegang.nl, dan kun je je ticket kosteloos annuleren. Mail hiervoor naar service@jck.nl.

This site is also available in English.