Online | Zine-workshop, in samenwerking met IHLIA

zondag 11 juli, 15.30-17.00

In 2001 trouwden Gil & Moti als een van de eerste homoseksuele stellen in Nederland. Hun huwelijk was tegelijkertijd een spectaculair performanceproject. Dit jaar vieren we in het JCK het 20-jarig jubileum van de legalisering van het homohuwelijk in Nederland. Onder leiding van IHLIA LGBTI Heritage maak je een eigen zine over liefdesrelaties. Een zine is een klein, zelfgemaakt tijdschrift over een specifiek onderwerp. Gil & Moti geven voorafgaand aan de workshop een inleiding over hun trouwperformance. De workshop wordt geleid door zinester Rae Parnell. 

Voorafgaand aan het evenement wordt er een zine-pakket naar je huisadres verstuurd. Door het aanschaffen van een ticket ga je er mee akkoord dat je adres voor dit doeleinde gebruikt wordt.

IHLIA LGBTI Heritage is dé erfgoedorganisatie op het gebied van lhbti* in Nederland en heeft de grootste lhbti-collectie van Europa. Ze brengen lhbti-geschiedenis tot leven en dragen daarmee bij aan de sociale acceptatie van lhbti’ers. 

Deze workshop vindt online plaats via MS Teams en zal gegeven worden in het Engels. 

Ticketprijs: €5
Datum: zondag 11 juli
Tijd: 15.30 – 17.00
Taal: Engels
 

Tickets

Let op: voorafgaand aan het evenement word je gemaild met een link naar de Teams-meeting. Deze link staat niet op het ticket. 
 

This site is also available in English.