Uilenburgersjoel

Muzikale voorstelling: Als je een landschap was

Woensdag 27 oktober, 19.30-21.15

Voor het bijwonen van dit evenement is een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig.

Als je een landschap was is een literair-muzikale voorstelling rondom de poëzie van M. Vasalis. De gedichten worden muzikaal vertolkt door zangeres Vita Pagie, pianist Kristjan Martinsson en celliste Chieko Donker Duvis. De voorstelling combineert muziek met de voordracht van brieven, proza en ongepubliceerde gedichten. 

M. Vasalis (1913-1998) was naast dichteres ook kinderpsychiater, had een groot gezin en een rijk sociaal leven. Nog steeds bestaat er bij een groot publiek veel interesse voor haar werk. Zij schreef over universele thema’s zoals de liefde, dood, vriendschap en natuur op een kwetsbare en tegelijkertijd krachtige manier. 

Als je een landschap was is een prikkelende voorstelling waarin geoefende musici elementen uit de jazz, klassieke muziek en vrije improvisatie combineren en de gedichten van Vasalis op een geheel nieuwe manier laten horen.

Let op! Deze voorstelling vindt plaats in de Uilenburgersjoel. 

Locatie:
Uilenburgersjoel 
Nieuwe Uilenburgerstraat 91 
1011 LM Amsterdam 
Datum: woensdag 27 oktober
Tijd: 19.30 - 21.15

Tickets

  • Toegang tot het evenement alleen met een reservering en een coronatoegangsbewijs (QR-code) op papier of smartphone (via de CoronaCheck-app van het Ministerie van VWS).
  • Inloop maximaal een kwartier voor aanvang van het evenement. 

In de Uilenburgersjoel en tijdens het evenement zijn de Covid-19 maatregelen van toepassing volgens het protocol van de Museumvereniging, deze kunt u vinden op de website

Afbeelding: Vita Pagie, door Daniel Niessen.

This site is also available in English.