Menu
Evenement

Kaarslichtconcert: Misha Fomin

4 oktober 19.30 - 20.30 uur

Elke maand zorgen de honderden brandende kaarsen en de prachtige akoestiek voor unieke concertavonden in de Portugese Synagoge. Meesterpianist Misha Fomin speelt werk van Mendelssohn en Tsjaikovski.

Misha Fomin speelde in 2002 een spectaculaire debuutrecital in het Amsterdamse Concertgebouw. Sinds die tijd is de van oorsprong Russische pianist niet meer weg te denken uit het Nederlandse muziekleven. Door zowel binnen- als buitenlandse pers wordt zijn spel geprezen om zijn vloeiend natuurlijke virtuositeit, rijke kleurenpalet en muzikale intelligentie.

Speciaal voor de Portugese Synagoge speelt Fomin stukken van de Duits-joodse componist Felix Mendelssohn Bartholdy en een van de persoonlijke favorieten van Fomin, Pjotr Iljitsj Tsjaikovski.

Locatie

Portugese Synagoge
Mr. Visserplein 3
1011 RD Amsterdam

Tijdstip

19.00 - Deuren open
19.30 - Aanvang concert
20.30 - Einde concert

Kaarten

€14,50 - Museumkaart niet geldig

Online ticketshop

Extra: diner en concert bij kaarslicht
Combineer dit kaarslichtconcert met een driegangendiner in Restaurant-Café In de Waag op de Nieuwmarkt. Het maandmenu (niet koosjer) is bereid met seizoensproducten. Het restaurant is gevestigd in het karakteristieke Waaggebouw uit 1488 en wordt net als de Portugese Synagoge verlicht door honderden kaarsen. Kaarten voor het diner en concert samen kosten €49.

This site is also available in English.