Gil & Moti | Spreekuur

donderdag 11 november, 15.00-16.00

Voor het bijwonen van dit evenement is een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig.

In een intieme setting in het Joods Historisch Museum krijgen bezoekers de gelegenheid vragen te stellen aan Gil & Moti en met hen in gesprek te gaan over een erfstuk. Centraal staan de eigen familieachtergrond en migratiegeschiedenis en daaraan verwante objecten. Tijdens dit spreekuur worden bezoekers uitgenodigd zelf een erfstuk mee te nemen en de verhalen daaromheen tot leven te brengen.

De kunstenaars:
Gil Nader (1968, Rishon Lezion) en Moti Porat (1971, Ramat Gan) komen uit Israël en wonen sinds 1998 in Rotterdam, waar ze aan het Piet Zwart Instituut studeerden. Naast een liefdesstel vormen ze ook het artistieke duo Gil & Moti, dat zoveel mogelijk als één entiteit leeft: ze kleden zich identiek en delen één bos sleutels, één portemonnee en één telefoon. Het kunstenaarsduo staat bekend om hun totaalinstallaties: thematische multimediale tentoonstellingen waar vaak jarenlang onderzoek aan voorafgaat. Hun werk is persoonlijk en gaat over identiteit en de rol van het individu binnen de samenleving.

Locatie: 
Auditorium
Joods Historisch Museum 
Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam

Toegang: Entreeticket JCK + reservering 
Datum: donderdag 11 november 
Tijd: 15.00-16.00

Tickets

Restitutie van tickets is niet mogelijk. 

  • Toegang tot het evenement alleen met een reservering (toegangsbewijs JCK zit hierbij inbegrepen) en een coronatoegangsbewijs (QR-code) op papier of smartphone (via de CoronaCheck-app van het Ministerie van VWS).
  • Inloop maximaal een kwartier voor aanvang van het evenement.
  • Jassen en tassen groter dan A4 zijn niet toegestaan. Garderobe en kluisjes zijn aanwezig bij de entree.

In het museum en tijdens het evenement zijn de coronamaatregelen van toepassing volgens het protocol voor veilig en verantwoord museumbezoek van de museumvereniging, deze kunt u vinden op de website: https://jck.nl/nl/open

This site is also available in English.