Menu
Locatie: Concertgebouw Amsterdam

Familieconcert: De violist op het dak (6+)

Zondag 24 november 2019 van 14:15 - 16:35

Op 24 november is de Kleine Zaal van het Concertgebouw voor één middag het verlengstuk van het Kindermuseum. Tijdens een interactief familie-vertel-concert onder leiding van dirigent én verteller Jules van Hessen mag iedereen meespelen met musici uit het Maestro Jules Orkest. Dus ga uit je dak op het podium of kom lekker alleen luisteren. Het familieconcert is bedoeld voor jong (vanaf 6 jaar) en oud. Maxclub-leden krijgen twee vrijkaarten voor dit concert. 

 

De violist op het dak (6+)
Op een ochtend wordt Max wakker en is alles anders: achter zijn huis staat opeens een droombos en op het dak staat iemand viool te spelen. Eigenlijk moet hij naar school, maar…

Tijdens dit interactieve familie-vertelconcert van het Kindermuseum van het Joods Cultureel Kwartier ga je met Max mee op avontuur in het droombos. Het droombos is ook écht te zien! Het staat in het Kindermuseum van het Joods Historisch Museum en is gemaakt door Eli Content die zich liet inspireren door de kunstenaar Marc Chagall. Uit het bos klinkt muziek en op zondag 24 november is het zelfs te horen tot in de Kleine Zaal.

Speel mee!
Speel je zelf een instrument? En heb je altijd al op het podium van Het Concertgebouw willen staan? Neem dan je instrument mee! Aan het einde van het concert mag iedereen een klein stukje meespelen. Geef je vóór 1 november 2019 op via onderstaande link en je krijgt de bladmuziek toegestuurd. Dan kun je thuis oefenen. Zo kunnen we met elkaar een groots Kindermuseumorkest vormen!

 

Meespelen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGlzRwv2BzRtYCXF9qpJkiECWUx0pHvXCUoE7OHG6SfYVvsw/viewform

Tickets bestellen

https://www.concertgebouw.nl/concerten/familieconcert-de-violist-op-het-dak-6/24-11-2019

This site is also available in English.