Prikkelarme avondopenstelling

Programma
11 juli
Exterieur Nationaal Holocaustmuseum © MWA Hart Nibbrig

Hoe is het als alles je wordt afgenomen? Niet alleen je rechten en je vrijheid, maar ook je bezit? De tentoonstelling Beroofd gaat over het verlies van Joods cultuurbezit in Nederland. Persoonlijke verhalen maken invoelbaar wat de roof van culturele eigendommen onder onmenselijke omstandigheden betekent.

Een museumbezoek kan soms voor (te) veel prikkels zorgen. Bij de tentoonstelling Beroofd organiseren we daarom een prikkelarme avondopstelling. Tijdens deze avond in het Nationaal Holocaustmuseum kun je de tentoonstelling én de vaste museumpresentatie bezoeken.

De openstelling is na de reguliere openingstijden en er zijn minder bezoekers, de helft van de reguliere capaciteit. We zorgen voor gedimde lichten in de ontvangstruimtes en zo min mogelijk open geluid. Heb je nog vragen? Stuur ons een mail.

Toegang: museumticket met tijdslot

Mede-gefinancierd door de Europese Unie

De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs die van de Europese Unie weer. Noch de Europese Unie, noch het EACEA kan ervoor aansprakelijk worden gesteld.